Wednesday, January 12, 2011

saya pelajar UiTM

saja je join aktiviti blog pilihan malaysia ni...jadi..sayalah pelajar UiTM...

dari tahun 2006 hinggalah sekarang..dah 5 tahun. akhirnya tahun ni akan grad jugak dalam bidang bachelor of science (hons) information systems management.. insyAllah..

student life memang seronok. ramai kawan-kawan yang boleh buat kita ketawa dan nanges. haha..dari zero sampai otak dah tepu (memory full) bila study. dari gemuk sampai kurus masa minggu orientasi dulu. dari skema jadi nakal dah sekarang. dari pasif jadi more confident, dari lonely ranger dah ada ramai kawan-kawan dan yang paling penting dari tak pandai dah jadi orang.


erm..nak kongsi gambar konvo diploma dulu la.hehe 




gambar kat atas tu after 3 years berhempas pulas untuk diploma scroll..dan tahun ni insyAllah dapat naik pentas lagi, pakai jubah and mortarboard amik scroll bachelor degree plak.

and here are the great classmates ever




::i love my student life in UiTM the way i am::

7 comments:

  1. hee.congratz dear da nak abes blaja.. ^_^

    ReplyDelete
  2. otak dh tepu bab memori full ea..upgrde la kai hdd 1tera..neh dh beso kai momori 1gb la..hehe..jgn mrh tau..congrx bab dh grad..

    ReplyDelete
  3. waaa..besnye dah nak abes blaja. sy ada lagi 2 tahun..wooo. mode: sila bersabar..hihi
    salam ziarah. dtg balas kunjungan;)

    ReplyDelete
  4. hye... salam perkenalan...
    sy blogger uthm...jom singgah site sy...
    sy follow awk :)

    ReplyDelete