Monday, February 7, 2011

kadang-kadang

kadang-kadang bila baca new entry blogger yang mantap-mantap rasa malu plak nak komen..sebab ramai dah komen kan...so bace jela..tak yah komen pun x per..ikhlas berblogwalking...cececeh....

::the way me blog walking..you?::

16 comments:

  1. yang penting komen dengan ikhlas.. kalau tak ikhlas komen tu macam tak kena kan?

    ReplyDelete
  2. hahaha kdg2 kalau kita bagi comment akan rasa lebih rapat ^^
    xkisah angka pun yg pnting ikhlas kan ;D

    ReplyDelete
  3. http://apakportefeuille.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. samela.hu3.ade jugak kekadang malu 2. :P

    ReplyDelete
  5. Alaa eratkan siraturrahim, apa salahnya kann kann. Hee

    ReplyDelete
  6. shahazrin: betul betul. kadang2 org komen x kena ngna topik pun ada gak

    ReplyDelete
  7. ayin weewit: hai blogger baru..saya pun baru..hehe

    ReplyDelete
  8. raji:kata2 raji buat saya lebih rapat ngan awak..haha

    ReplyDelete
  9. leen: ngan aleen saya x malu..hehe dah biasa

    ReplyDelete
  10. malu yer??hehe den pon rase malu nak komen jugak la;p

    ReplyDelete
  11. malu nak komen gk ni sbb aii newbie ! hahah

    ReplyDelete
  12. hehe kan kan. kita pun rasa apa yg awk rasa :)

    ReplyDelete
  13. yes!that's true..itu yang membuatkan kita merasa rendah diri...but sometime we need to bear with it...sy pulak jenis yang xkan komen selagi tak terpanggil untuk memberi pendapat.bukan sombong yek..tapi once dah komen, memang berjela2..haha...
    cam skang ni la..rasa terlebih panjang cam entry khas la plak..xkesah la kan..happy blogging! ;)

    ReplyDelete
  14. tau xpe, dan kadang rasa macam nk blog walking kalau setakat nak komen yang xmasuk topic,


    sebab kita xbaca artikel dia tetiba nak komen.


    sgt tak ikhlas okay. kalau nk cakap sumthing baru la komen. tak pernag paksa diri nak komen pun.



    AzzaAzman.blogspot.com

    ReplyDelete