Friday, February 4, 2011

contest mimik muka paling kelakar

contest ni dianjurkan oleh


 haaa...comel kan beliau..kekeke...
So syarat-syarat penyertaan adalah....
1)      Mestilah pengikut blok JOM GELAK.
(law blum follow tu,paham2  la)
2)      Buat satu entry sal contest nie. Dalam entry tu msty ada info/syarat pertandingan.
(entry pnjang2 pun xgna law gmbr x klakar..)
3)      Copy code diatas dan letakkan dalam entry yg korng buat tu dan diside bar anda. tapi saya x reti paste code kat blog and sidebar saya
4)      Gambar tu xkisah nk individu or berkumpulan tp gmbr anda msty ada.
(law gmbr ramai2,pastikan kelakar semua,law sorg xklakar automatik out)
5)      Yang paling penting hanya sekeping gambar sahaja dibenarkan.
(klau letak lebih dri sekeping,penyertaan akan dibatalkan)
kenapa : sebab nk bg adil and senang juri menilai.
6)      Sila tinggalkan url/link entry korng tu pada ruangan komen dibawah.
(law msuk tp xde url/link entry korng kt ruangan komen dibawah, bermksud anda tidak menyertai)

nie syarat yg paling penting : mesty tag sekurang2nya 3 rakan blogger anda
(lagi banyak lagi cantik..make sure org yg anda tag tu tahu dia kena tag)
 saya pertaruhkan gambar ni yer...
gambar ni menjadi kecaman semua pihak masa buat jadi profile pic facebook suatu masa dulu..haha..tataula kelakar atau annoying..redha jelah..

nak tag:
cik kite
amal
atok

3 comments:

  1. all the best contest =)
    btw , 2nd pic tu comey..hik3 ^^

    ReplyDelete
  2. macih tag atok....insyaAllah atok joint ek =)

    ReplyDelete