Friday, February 11, 2011

cuaca panas dan badak

lately cuaca panas sgt. panas terik tapi kadang-kadang ada la jugak hujan rintik-rintik turun. hujan panas. tapi kalau rujuk kat jabatan meteorology cuaca kat sekitar daerah petaling ni tak de lah panas sgt.
mungkin 33 celcius degree tu pun dah panas kot. tapi mak ckp kat tawau hari-hari hujan. (rindu kat mak ngan ayah). so hari ni sebelum kuar saya mesti sediakan protection.ngee....


air badak...the cooling water cap tiga daun...hehe...barulah boleh elak dehydration. dalam air badak ada 'Gypsum Fibrosum' ape tu???? entahlah. minum jela....

hari ni x sempat nak blogwalking sebab bizi sket..salunya saya akan blogwalking pagi-pagi sebab malam-malam line maxis kat puncak perdana ni macam siput sedut. tp pagi td ada discussion. thanks kat kawan-kawan yg sudi singgah. nti saya singgah umah korang yer..

notes:saya sangat rindu mak dan ayah....tambah rindu bila baca entry my second sister. 

::the way azliah need inside outside cooling supplements::

2 comments:

  1. kalau rindu parent call2 la selalu ye..hehe

    ReplyDelete
  2. air cap gajah xde ke???

    -ijat melora-

    ReplyDelete